donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisTom Boks keert terug in Tweede Divisie, Excelsior Maassluis slaat slag

Tom Boks keert terug in Tweede Divisie, Excelsior Maassluis slaat slag

Dogan Corneille heft uitstekende zaken gedaan op de transfermarkt. Hij zag doelman Jean-Paul van Leeuwen met lede ogen naar Katwijk vertrekken, maar heeft in ex-HFC ‘er Tom Boks een uitstekende vervanger gevonden. De goalie speelt nu nog voor Schipluiden. Hij vertrok van HFC naar deze club omdat hij dichter bij huis wilde spelen.

„Een fulltime job in combinatie met de lange reistijd van en naar Haarlem is al pittig”, zei de sluitpost toen. „Daar komt nu nog een kleine bij. Ik heb het allemaal op een rij gezet en voelde dat dit voor mij hét moment is om HFC te verlaten. Ik neem de beslissing liever nu dan dat ik er in de winterstop van het komende seizoen achter kom dat het allemaal teveel is. Dat zou niet fair zijn tegenover de club die ik in de voorbije zes jaar als de mijne ben gaan voelen. Als Haarlem wat dichter in de buurt had gelegen, dan had ik tot mijn 35ste bij HFC gevoetbald.”

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD