zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieToekomst FC Lienden opnieuw aan zijden draadje

Toekomst FC Lienden opnieuw aan zijden draadje

Opnieuw lijkt het voortbestaan van FC Lienden als topamateurclub zeer onzeker. Bestuursleden van de Stichting Ondersteuning Lienden en die van Businessclub FC Lienden hebben aangegeven aan het einde van het seizoen het bijltje erbij neer te gooien.

Dat betekent dat FC Lienden zowel zonder bestuurders als inkomsten zit. ,,De reden die hieraan ten grondslag ligt, is dat wij onze primaire doelstelling hebben behaald. Maar nu is het tijd voor anderen om het stokje over te nemen. Wij communiceren dit nu zo vroeg mogelijk om bestaande en nieuwe leden/supporters/sponsoren in staat te stellen om een gezamenlijk en breed draagvlak en passie te creëren voor continuering van dit unieke en belangrijke deel van de vereniging”, schrijft de club op haar website. ,,Een belangrijk aspect om volgend seizoen door te kunnen spelen met Zondag 1 is dat er een hoofd- c.q. shirtsponsor nodig is. Wij hopen dan ook dat zich mensen melden, die deze rol op zich willen nemen.”

Trainer Hans van de Haar, in het verleden juist degene die de Betuwse club wist te reanimeren, ziet het ditmaal somber in: ,,Anderen mogen het nu oppakken, maar ik verwacht volgend seizoen bij een andere club te zitten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD