dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTitelstrijd over: "Dat kunnen we vaarwel zeggen"

Titelstrijd over: “Dat kunnen we vaarwel zeggen”

Marciano Mengerink heeft het idee dat Katwijk de titel in de Tweede Divisie wel kan vergeten nadat op zaterdag met 0-2 werd verloren van Jong AZ. De ploeg uit Alkmaar staat inmiddels elf punten los van de nummer twee na de ontmoeting in Katwijk.

Titelstrijd voorbij

De 26-jarige spits verscheen voor de camera van Bollenstreek United TV en was duidelijk met zijn antwoord op de vraag of de titelstrijd over is. “Ik denk het wel. Volgens mij zouden we niet echt realistisch zijn als we daar nog op gaan focussen. Volgens mij is het gat nu elf van ons naar hun toe. Dat kunnen we vaarwel zeggen. We moeten ons op andere dingen focusen. Gewoon weer alles geven en zo hoog mogelijk eindigen. Zij zijn ook wel heel erg goed hoor. Ik heb geen sterkere tegenstander als zij gezien”, vertelde Mengerink.

Positief punt

Mengerink zag tot nog een positief puntje. “Het zegt toch wat dat wij hun in de eerste helft volledig onder controle hebben en gewoon moeten winnen eigenlijk. Dat zegt ook wel heel veel over onze ploeg. Dus dat is het positieve eruit. Daar houd ik altijd van, om het positieve eruit te halen. Maar voor nu is het even klaar”, aldus Mengerink.

Bekijk het complete interview met Marciano Mengerink

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD