dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTitelkandidaat Jong Vitesse onderuit tegen talenten van De Graafschap

Titelkandidaat Jong Vitesse onderuit tegen talenten van De Graafschap

Jong Vitesse heeft zondagavond de kans laten liggen om de koppositie over te nemen van UNA in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De Arnhemse formatie ging verrassend onderuit in Doetinchem tegen Jong De Graafschap (3-0).

Drie treffers
De titelkandidaat kreeg in de eerste helft een grote kans om de score te openen. De inzet van Anil Mercan spatte echter uiteen op de paal. In de 53ste minuut wist De Graafschap wel het net van de tegenstander te vinden. Keurntjes was verantwoordelijk voor de voorzet die Leidsman af wist te ronden (1-0). Twaalf minuten later wist de thuisploeg de voorsprong te verdubbelen, Sabotic werd als doelpuntenmaker genoteerd op het wedstrijdformulier (2-0). In de 81ste minuut werd de wedstrijd beslist in het voordeel van Jong De Graafschap. Een goede individuele actie van Marlon Versteeg, voormalig jeugdspeler van Vitesse, betekende de 3-0.

Veertiende plaats
Jong Vitesse verspeelde zoals gezegd de mogelijkheid om de nieuwe lijstaanvoerder te worden in de Derde Divisie. Door de nederlaag blijven de Arnhemmers twee punten achter staan op UNA, maar laatstgenoemde club speelde tot dusver één wedstrijd minder. De Graafschap steeg naar de veertiende plaats, de laatste weken wist de ploeg zich door uitstekende resultaten weer een goed uitzicht te geven op handhaving in de Derde Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD