Volg ons

Eerste Divisie

Tissoudali grote man bij De Graafschap, FC Eindhoven klopt Helmond Sport en MVV nipt sterker dan FC Dordrecht

Tissoudali grote man bij De Graafschap, FC Eindhoven klopt Helmond Sport en MVV nipt sterker dan FC Dordrecht

De Graafschap heeft een 4-2 zege geboekt op Almere City FC. FC Eindhoven en Helmond Sport amuseerden het publiek in een vermakelijke streekderby, die de thuisploeg met 3-2 won. MVV boekte een nipte zege op FC Dordrecht.

De Graafschap – Almere City
Tarik Tissoudali was de grote man aan de zijde van De Graafschap tegen Almere City. De aanvaller scoorde voor rust twee keer, waarna Arsenio Valpoort wat terug deed. Na rust kwam de ploeg van Jack de Gier op gelijke hoogte via Nicky van Hilten. Via opnieuw Tissoudali en een late treffer van Mark Diemers wonnen de Superboeren met 4-2. De Graafschap blijft vijfde, Almere City FC elfde.

FC Eindhoven – Helmond
Het publiek was de winnaar bij de streekderby tussen FC Eindhoven en Helmond Sport. Nadat Arne Naudts de gasten aan de leiding bracht, deden twee treffers van Tibo van de Velde kort na rust het duel kantelen. Naudts maakte nog wel gelijk, maar twintig minuten voor tijd bleek de treffer van Tibeau Swinnen de winnende: 3-2.

MVV – Fc Dordrecht 1-0
FC Dordrecht leed in Maastricht een ongelukkige 1-0 nederlaag bij MVV. De Schapenkoppen zagen Joeri Schroijen vlak voor rust het enige doelpunt maken. MVV had het vooral in de eerste helft lastig met Dordrecht, dat MVV ziet uitlopen maar zich al zeker weet van play-offs.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie