woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTissingh (Nunspeet) kiest voor VVOG: 'Ik ben best ambitieus en wil het...

Tissingh (Nunspeet) kiest voor VVOG: ‘Ik ben best ambitieus en wil het graag hogerop proberen’

VVOG kan komend seizoen een beroep doen op Marnix Tissingh. De middenvelder maakt in de zomer van 2019 de overstap van vv Nunspeet naar de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de vereniging uit Harderwijk.

Hogerop proberen
De 27-jarige linkspoot speelde al negen jaar zijn wedstrijden in het eerste elftal van vv Nunspeet. Op de website van zijn nieuwe club gaf hij tekst en uitleg over zijn keuze. ,,Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Positie
Volgens de informatie op de website van VVOG is de nieuwste aanwinst een speler die op verschillende plaatsen uit de voeten zou kunnen. Veelal speelde hij als controlere middenvelder, maar hij zou ook inzetbaar zijn centraal achterin.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD