Volg ons

Capelle

Timmers bezorgd over Capelle: ‘Ik mis de absolute wil om te winnen’

Timmers bezorgd over Capelle: ‘Ik mis de absolute wil om te winnen’

Ron Timmers maakt zich grote zorgen om Capelle, dat maar niet weet weg te komen uit de onderste regionen: ,,We hebben een heleboel knulletjes die lekker tikken, maar de duels waar het om gaat, winnen we niet”, constateerde de coach in gesprek met het AD.

Nacompetitie
Capelle haalde uit de laatste vier wedstrijden slechts één punt: ,,Natuurlijk valt het tegen. Ik ben er niet ingestapt met de gedachte dat ik het even voor elkaar ging krijgen, wist dat het moeilijk zou worden. Ik mis de absolute wil om te winnen. Niet iedereen snapt waar het om gaat. Het hoogst haalbare zal de nacompetitie zijn. We moeten er twee onder ons houden. Dat wordt eerlijk gezegd lastig zat.”

Geld
Probleem voor de toekomst is bovendien dat het budget van Capelle slinkt: ,,We gaan binnenkort een sponsorbijeenkomst houden en dan gaan we kijken wat daaruit komt. We houden er rekening mee dat het bedrag van de sponsoren minder wordt”, reageert Piet de Kramer, lid van de technische commissie, in diezelfde krant. ,,En we gaan geen geld uitgeven wat we niet hebben, zoals dat in het verleden weleens gebeurde. Dat is te link.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Capelle