dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTim Waterink brengt doelstelling Bertran Kreekels dichterbij met zuivere hattrick en twee...

Tim Waterink brengt doelstelling Bertran Kreekels dichterbij met zuivere hattrick en twee assists

In Oss konden ze hun vreugde afgelopen zondag niet op. De wisselvallig draaiende ploeg van trainer Bertran Kreekels had het aardig op de heupen tegen het Amsterdamse JOS Watergraafsmeer. Leden de Ossenaren in hun midweeks duel in Hoorn tegen Hollandia verlies wat hen drie plaatsen winst kostte op de ranglijst; het ziet er toch naar uit dat de doelstelling van Bertran Kreekels bewaarheid gaat worden.

Al vanaf het begin van de kompetitie zegt de vertrekkende trainer dat hij de top-5 gaat bereiken in de 3e Divisie. Momenteel prijken de Ossenaren op een 8e plaats maar het verschil met de huidige nummer drie, Groene Ster, is slechts 3 punten; weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld maar de Limburgers moeten hun achterstallig duel tegen kampioenskandidaat OFC eerst maar eens zien te winnen(a.s. woensdag in Amsterdam).

Zondag was Kreekels wel heel speciale dank verschuldigd aan Tim Waterink wiens vizier zondag wel aardig op scherp stond. In de eerste helft liet hij een loepzuivere hattrick noteren terwijl hij in de tweede helft een ander ook wat gunde door twee keer als aangever te fungeren. Het werd uiteindelijk een stevige 6-0 overwinning voor Oss’20, dat komende zondag weer Noord-Holland intrekt.

Bestemming: Heemskerk; tegenstander: ADO’20; missie: volle winst.

Herman van Diejen

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD