zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTim Siekman blijft alsnog langer bij FC Emmen

Tim Siekman blijft alsnog langer bij FC Emmen

Tim Siekman blijft alsnog langer bij FC Emmen. De verdediger was deze zomer op zoek naar een nieuwe uitdaging, hoopte op het buitenland en was geruime tijd op proef bij Go Ahead Eagles, maar omdat interessante opties uitbleven en men in Deventer voor Rick Ketting koos, tekent hij nu alsnog bij in Emmen.

Focus
Siekman speelde tussen 2008 en 2010 al voor de Drentse club, koos daarna voor drie seizoenen bij HHC Hardenberg, om vervolgens in 2013 terug te keren bij FC Emmen. Daar tekent hij nu alsnog voor één jaar bij, met een optie voor nog een jaar. ,,Ik wil benadrukken dat ik zeer tevreden ben met een langer verblijf bij mijn eigen club, FC Emmen. Nu gaat de focus weer naar het voetballen, want dat doe ik elke dag met veel plezier en daar haal ik veel voldoening uit”, zegt hij op de clubsite.

Clubman
Manager voetbalzaken Jan Korte is eveneens tevreden: ,,Wij hebben Tim de afgelopen seizoenen zich zien ontwikkelen, en hij heeft zich als clubman gemanifesteerd. Hoewel we begrip hadden voor het feit dat hij éénmaal in zijn profcarrière wilde wachten om te kijken of een avontuur zich zou aandienen, zijn we nu vooral verheugd dat we beiden van mening zijn dat de toekomst van Tim Siekman in Emmen ligt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD