woensdag, november 30, 2022
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTim Pieters keert terug bij Hercules

Tim Pieters keert terug bij Hercules

Hercules ziet Tim Pieters terugkomen na een avontuur bij FC Utrecht. Pieters kon nog een jaar bijtekenen bij de profclub uit de Domstad, maar hij geeft prioriteit aan zijn studie, die beter valt te combineren met voetballen bij de club waar hij ooit begon.

Pieters werd afgelopen seizoen door FC Utrecht opgepikt uit de jeugdopleiding van Hercules. Hij kwam dit seizoen uit voor Jong FC Utrecht en kwam in dertig duels tot vijf goals in de Eerste Divisie. De buitenspeler maakte een dusdanige indruk dat de club de optie voor nog een seizoen wilde lichten. ,,Ook nu heb ik een lastige, maar weloverwogen beslissing genomen,” zegt Pieters op de website van Hercules over de keuze voor zijn maatschappelijke carrière.

Verder zegt Pieters dat er ook interesse was vanuit de Tweede Divisie, maar dat hij een terugkeer naar Hercules momenteel het beste vindt passen. De vleugelaanvaller speelde vrijwel zijn hele jeugd bij Hercules. Tussen 2014 en 2016 maakte hij ook al een uitstapje naar de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS