maandag, oktober 2, 2023
Voetbal247.nlAanbevolenTim de Rijk komt, Wout Heemskerk gaat bij VVSB

Tim de Rijk komt, Wout Heemskerk gaat bij VVSB

Bij VVSB keert volgend seizoen een oude bekende terug: Tim de Rijk. De 29-jarige centrale middenvelder maakte na 6 seizoenen VVSB in 2020 de overstap naar Hoofdklasser Alphense Boys, om vervolgens dit seizoen te verkassen naar 1e klasser Voorschoten’97.

Het paars en geel van VVSB bleef trekken, vandaar dat Tim ook enkele dagen geleden het besluit nam om vanaf het volgend seizoen terug te keren bij VVSB  om opnieuw te gaan spelen op Sportpark de Boekhorst in Noordwijkerhout.

Tegenover de komst van Tim de Rijk staat echter wel het verlies van Wout Heemskerk, de voorbije twee seizoen basisspeler in de hoofdmacht van VVSB.
Wat de plannen van de 20-jarige Heemskerk zijn voor het volgend seizoen is nog niet bekend.
Wel dat Heemskerk nog boorden vol ambities zit die hij graag in de komende seizoenen wil proberen te verwezenlijken, zo vermeld het bericht op de clubsite.

 

Herman van Diejen

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]