Volg ons
Joel Tillema Rijnsburgse Boys

Derde Divisie Zaterdag

Tillema: “Tweede Divisie wordt hele mooie competitie”

Tillema: “Tweede Divisie wordt hele mooie competitie”

Met de openingtreffer deed Joel Tillema zijn oude club Spakenburg pijn. “Maar daar heb ik zeker geen rancuneuze gevoelens bij. Ik ben hier op een goede manier weggegaan en vind het gewoon mooi om dit soort wedstrijden te winnen”, vertelde hij na afloop aan TweedeDivisie.org.

Plotseling keer het om

Tillema zag hoe Rijnsburg eigenlijk haar gewenste scenario perfect zag uitkomen: “Wij hoefden niet, terwijl Spakenburg niet echt kwam. Dat zal wellicht saai zijn voor de neutrale toeschouwers, maar voor ons in het veld was het eigenlijk heerlijk. Na de 0-1 dacht ik dat we ze al hadden, maar dan keert het na rust toch nog plotseling om. Maar ook in die fase had ik wel het idee dat als we iets zorgvuldiger zouden zijn in balbezit dat we dan nog zeker zouden gaan scoren, en dat gebeurde ook.”

Eerst een team worden

De revelatie van Rijnsburgse Boys, die toonde als linksbuiten nog belangrijker te zijn dan als back, kijkt uit naar de Tweede Divisie: “Mooi dat ook FC Lisse erbij komt, dat wordt een mooie competitie. Ik ben echt heel erg blij met de promotie.” Wat de doelstelling voor de Uien wordt kan Tillema nog niet zeggen: “Er komen goede jongens bij, maar het zal eerst nog een team moeten worden. Daarom gaan we dit nu eerst vieren, dan lekker op vakantie en dan zien we in de voorbereiding wel weer.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag