maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieEén tik De Treffers te veel voor HHC; Spakenburg wint ook niet...

Eén tik De Treffers te veel voor HHC; Spakenburg wint ook niet van UNA

HHC Hardenberg heeft ook de tiende wedstrijd van het seizoen niet weten te winnen. Tegen De Treffers vergat HHC voor rust te scoren en daarna bleek één tik te veel. UNA nam een punt mee uit Spakenburg door de Blauwen op 1-1 te houden. Voor Spakenburg alweer de vierde wedstrijd op rij zonder zege.

Spakenburg – UNA 1-1

Bij Spakenburg keerde Danny van den Meiracker terug in de basis, nadat de aanvoerder vorige week was gepasseerd. Dit ging ten koste van Kees Tol. In een levendige openingsfase kwam Philip Ties een teenlengte te kort om de score te openen en moest Tom Oostinjen al snel eraf. Hij maakte een rare beweging en blesseerde zijn knie. UNA raakte vervolgens ook een speler kwijt, Thomas Huijben werd al vroegtijdig vervangen door Willem Tieben. De bezoekers kregen ook enige mogelijkheden, maar in het laatste kwartier voor rust voerde Spakenburg de druk op. Ties kopte een vrije trap van Mathijs Blijham voorlangs, een schot van Nick Tol werd gepakt door Petar Stoskovic. In blessuretijd werd de inzet van Robby Holder zelfs nog van de lijn gehaald en mikte Salim Amerzgiou naast. Direct na de onderbreking was het UNA dat wel doortreffend toesloeg. Vanuit een corner kwam de bal voor de voeten van Nick Tielemans voor 0-1. Na ruim een uur spelen kwam Spakenburg terug. Een corner leek van de lijn te worden gehaald, maar de grensrechter gaf aan dat de bal al over de lijn was. De goal kwam op naam van Van den Meiracker. Kansen waren er vervolgens nog voor beide ploegen. Invaller Olivier Pilon liet een grote kans liggen en Chefrino Eind, eveneens op de bank begonnen, miste alleen op Theo Timmermans.

HHC Hardenberg – De Treffers 1-3

In het eerste kwartier kregen zowel Rob van der Leij als Sargon Gouriye een kans, maar scoren deden de aanvallers van HHC nog niet. Op een steekpass van Gouriye kwam Tiemen van Hezel ook in kansrijke positie, maar Niels Kornelis wist te redden. De goalie kreeg de bal ook in zijn handen gekopt door Van der Leij. Op slag van rust kwam daar nog een vrije trap overheen van Glenn Kobussen, maar niemand zette zijn voet er tegenaan. In de tweede helft kreeg HHC daarop alweer een tik te verwerken. Een grote fout op het middenveld werd vervolgens fraai afgestaft door Robert Mutzers. Daarna bleek hoe broos de mentale weerbaarheid van HHC momenteel is. Binnen zes minuten tijd was het namelijk al 0-3 via Nick de Bondt en Pim Balkestein. Na een uur spelen lukte het HHC om het net zelf ook te vinden via Gouriye, maar daar bleef het bij.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD