Volg ons

Derde Divisie

Tijjani Noslin verlaat Hercules voor ambitieus DHSC

Tijjani Noslin verlaat Hercules voor ambitieus DHSC

Tijjani Noslin maakt deze zomer een transfer binnen de stadsgrenzen van Utrecht. De 20-jarige aanvaller verlaat Hercules voor DHSC, meldt het AD.

Met de overstap komt een einde aan een kleine transfersoap. Eerder bereikte de aanvaller immers een akkoord met Sportlust’46, maar die overgang werd door de Woerdense club geannuleerd toen bleek dat Noslin een trainingsstage zou afwerken bij tweededivisionist Noordwijk. Het resulteerde echter niet in een contract op Duinwetering.

Volgens het AD pleitte René van der Kooij, technisch manager van Hercules en komend seizoen hoofdtrainer van de derdedivisionist, voor het behoud van Noslin bij de selectie, maar daar bleek intern weinig draagvlak voor te zijn. DHSC sloeg daarop toe en strikte de aanvaller. De club uit Ondiep legde eerder al Gökhan Yasar, Nick Turksma (FC Breukelen), Sofian Moro (DVS’33) en Jordi ter Borgh (DOVO) vast. Gert Kruys wordt trainer van de club.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie