Volg ons

Tweede Divisie

Ties (GVVV) na puntendeling tegen De Treffers: ‘Ik vond ons zeer slecht vandaag’

Ties (GVVV) na puntendeling tegen De Treffers: ‘Ik vond ons zeer slecht vandaag’

Philip Ties kwam zaterdagmiddag in Veenendaal met GVVV niet verder dan een gelijkspel tegen De Treffers (2-2). De aanvallende middenvelder was van mening dat zijn ploeg niet goed speelde en stak tevens de hand in eigen boezem op het moment dat hij verscheen voor de camera van FOX Sports. 

Slecht vandaag
Een doelpunt van Berry Powel leverde GVVV alsnog één punt op nadat het na 26 minuten spelen op achterstand stond (1-2). ,,Je gaat van te voren voor de winst, maar als je achter staat en dan de gelijkmaker maakt dan mag je ook blij zijn. Ik vond ons zeer slecht vandaag. Je maakt je kansen niet en normaal is dat wel onze kwaliteit en dat doen wij dus niet goed. Na twintig minuten heb je er twee tegen dus het was gewoon niet goed. ,Het spel was in de eerste twintig minuten niet goed, maar toen creëerden we nog wat. Als je dan de kansen maakt dan krijg je misschien een andere wedstrijd, Het was zoals ik zeg vandaag niet hoogstaand”, aldus Ties tegenover de camera van de voornoemde sportzender.

Kritisch
De middenvelder was ook behoorlijk kritisch over zijn eigen spel tegen De Treffers. ,,In de eerste helft niet heel overtuigend, maar prima en wat kansjes gecreëerd. Ik denk dat ik een pingel moest hebben in de eerste helft. Een goede goal en ik denk dat ik Robin nog een paar keer goed voor de keeper zet. Daar moet je het van hebben en als ze er dan in gaan doe je het goed. In de tweede helft was ik onzichtbaar, slecht.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie