dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTies: "Als puntje bij paaltje komt, is het altijd net niet"

Ties: “Als puntje bij paaltje komt, is het altijd net niet”

Philip Ties maakt de laatste jaren alleen maar spannende seizoenen mee. Degradatie met SC Genemuiden, een net misgelopen titel met HHC Hardenberg en nu moet er met Spakenburg weer gestreden worden voor lijfsbehoud. Een verklaring voor het moeizame seizoen bij de Blauwen heeft de aanvallende middenvelder niet.

Weinig vertrouwen

“Het is moeilijk om te zeggen waarom het dit seizoen niet loopt zoals we willen”, zegt Ties tegenover ELF Voetbal. “Er is de afgelopen maanden veel gebeurd. De trainer ging weg, sommige spelers vertrokken. Op het veld lijkt het vaak goed te gaan, maar als puntje bij paaltje komt, is het altijd net niet. De ploeg heeft op dit moment gewoon weinig vertrouwen. Dat krijg je alleen terug als er goede resultaten worden geboekt.”

Club hoort in Tweede Divisie

Inmiddels staat Spakenburg op een promotie-degradatieplek en ziet het resterende programma er zwaar uit. Sterke ploegen zoals Jong AZ, Katwijk en Kozakken Boys komen naar De Westmaat, terwijl de duels tegen de directe concurrenten allemaal uitwedstrijden zijn. “We kunnen wel zeggen dat we af en het geluk niet aan onze zijde hebben, maar we staat er gewoon niet goed voor nu. Er moeten punten gepakt worden en daar moeten we alles aan doen. Je merkt dat Spakenburg niet geliefd is bij andere clubs en dat zij graag van ons willen winnen. We hebben het nu moeilijk, maar de club hoort zeker thuis in de Tweede Divisie. Dat moeten we de komende maanden laten zien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD