Volg ons

Capelle

Tiental Capelle pakt punt tegen Quick Boys, Harkemase Boys wint van Spijkenisse

Tiental Capelle pakt punt tegen Quick Boys, Harkemase Boys wint van Spijkenisse

Quick Boys is er zaterdagmiddag, ondanks de aanwezigheid van Dirk Kuijt, niet in geslaagd om af te rekenen met degradatiekandidaat Capelle dat ruim één uur speelde met één man minder (1-1). Harkemase Boys was te sterk voor Spijkenisse met in de hoofdrol Henny Bouius die goed was voor drie treffers.

Capelle – Quick Boys 1-1
Veel toeschouwers die waren afgekomen op het duel in Capelle aan den IJssel werden in de aanloop naar de wedstrijd niet teleurgesteld, Dirk Kuijt maakte namelijk met rugnummer zeven wederom zijn opwachting in de basisopstelling van de club uit Katwijk. Na acht minuten spelen kreeg Quick Boys de gelegenheid om vanaf de strafschopstip de score te openen. De penalty werd toegekend nadat er in het zestienmetergebied van Capelle een overtreding was begaan op Jesse van Nieuwkerk. Het buitenkansje werd benut door Kelvin Maynard (0-1). Na een half uur spelen kreeg Capelle de tweede dreun te verwerken, de ploeg moest met één man minder verder spelen nadat Omar Gomez zijn tweede gele kaart van de middag kreeg en dus met rood het speelveld moest verlaten. Ondanks dat Capelle met één man minder moest spelen kwam het in de 72ste minuut naast Quick Boys. Boris Letterie was de gevierde man bij de thuisploeg (1-1).

Harkemase Boys – Spijkenisse
In de 21ste minuut kwamen de gastheren op voorsprong. Henny Bouius kopte de bal tegen de netten (1-0). Dit op aangeven van Kevin Mennega. In de 35ste minuut verdubbelde Harkemase Boys de voorsprong, wederom was het Bouius die verantwoordelijk was voor de treffer (2-0). Nog binnen het uur had Bouius zijn hattrick te pakken waardoor Harkemase Boys verder op weg was naar een makkelijke middag (3-0). Spijkenisse  wenste ondanks de grote achterstand echter nog niet op te geven en men kreeg na 64 minuten weer wat hoop op een beter resultaat. Invaller Rephendry Amsterdam was verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer (3-1). Verder kwamen de gasten echter niet.

Advertentie
Advertentie

Meer over Capelle