dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTiener Daniek van der Meer schiet FC Lisse naar zege, Team-Bronkhorst vier...

Tiener Daniek van der Meer schiet FC Lisse naar zege, Team-Bronkhorst vier punten los

Daniek van der Meer maakt pas een maand deel uit van de A-selectie van FC Lisse, maar maakt nu al een veelbelovende indruk.  Hij debuteerde op  5 april tegen DVS’33 en schoot zaterdag de winnende treffer tegen SteDoCo binnen. Lisse liep uit op Sparta Nijkerk dat onderuitging en heeft nu een marge van vier punten.

Dat het met de genen van de middenvelder wel goed zit, wisten ze bij FC LIsse al langer. Zijn vader John was speler van het kampioensteam van VV Katwijk, dat in 2000 de algemene amateurtitel greep.

Eerder dit seizoen maakte ook Remi van Ekeris al de stap van Onder-23 naar het eerste elftal en hij werd meteen beloond met een overstap naar FC Emmen.

Omdat Dani van Steijn onlangs zijn rugzak pakte en op wereldreis ging koos trainer Raymond Bronkhorst voor het doorschuiven van Daniek van der Meer.

De ex-prof van HFC Haarlem is geen fan van het verschuiven van te veel posities binnen het team en van het plaatsen van spelers op posities die niet hun favoriete is.

Hij wisselt liever het ene poppetje in voor het andere poppetje.

 

Eerder dit seizoen maakten ook al de youngsters Lars Klomp, Tristan Slootbeek, Thijs de Rooij en Bommel Schippers hun debuut.

Om de ontwikkeling van deze ruwe diamanten verder te polijsten gaat Barry Opdam aankomend seizoen een belangrijke rol spelen.

Hij wordt assistent-trainer en gaat zich o.a. inzetten om de spelers die op de deur kloppen van het eerste team (individueel) te begeleiden om te zorgen dat de spelers niet alleen op de deur kloppen maar ook de deur kunnen opendoen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD