Volg ons

Eerste Divisie

Tien VVSB’ers veel te sterk voor Telstar

Tien VVSB’ers veel te sterk voor Telstar

VVSB heeft haar status als cupfighter nog maar eens bevestigd. De ploeg uit Noordwijkerhout versloeg vanavond in een bizar duel Telstar: 4-1.

Rode kaart
Opvallend was dat de ploeg van coach Mark Schenning dat deed met vrijwel het gehele duel een man minder. Peet van der Sloot kon al na twintig minuten inrukken na het neerhalen van een doorgebroken speler. Telstar stond op dat moment bovendien al met 0-1 voor door een benutte strafschop van Andrija Novakovich.

El Osrouti show
Waar menigeen dacht aan een gelopen koers, herpakte VVSB zich en had in Mohamed el Osrouti de absolute uitblinker van de wedstrijd. Met één treffer voor de rust en twee erna, waaronder een strafschop, slachtte hij de Jupiler League-formatie van coach Mike Snoei. El Osrouti bediende bovendien Tim de Rijk bij de 3-1.

Cupfighter
Opnieuw zorgt VVSB daarmee voor een bekerstunt, terwijl Telstar met de staart tussen de benen het bekertoernooi verlaat.

Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Eerste Divisie