dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAFCTiemen van Hezel verruilt HHC voor AFC

Tiemen van Hezel verruilt HHC voor AFC

Tiemen van Hezel speelt volgend seizoen voor AFC. De middenvelder komt over van HHC Hardenberg, waar hij vertrekt vanwege zijn verhuizing naar Amsterdam.

Reizen
Onlangs stelde Van Hezel al bij zijn aangekondigde vertrek bij de Hardenbergers: ,,Vanaf juni ga ik vier maanden reizen in Zuid-Amerika en Midden-Amerika. Daarna zal ik verhuizen naar Amsterdam. Nu is het ideale moment omdat ik sinds dit jaar ben afgestudeerd van mijn master Finance en ik nog geen vaste baan heb. Ik zal de club en vooral de hechte spelersgroep missen.”

Vijf nieuwelingen
AFC heeft met de komst van Van Hezel haar selectie rond. Naast Van Hezel wist het ook Yordi en Kenny Teijsse vast te leggen, evenals Hercules-talent Fouad Belarbi. Vanuit de jeugdopleiding stroomt de talentvolle Moiz da Silva door.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD