maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTieme Klompe nieuwe trainer Harkemase Boys

Tieme Klompe nieuwe trainer Harkemase Boys

Tieme Klompe is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Harkemase Boys. Hij volgt Henk Herder op bij de Friese derdedivisionist. Herder gaf vorige maand aan na twee seizoenen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. 

Eigen benen

Klompe maakte zijn nieuwe functie vanochtend in het Friesch Dagblad bekend. ,,Ik ben ontzettend blij. Ik sta nu voor het eerst op eigen benen, en dat bij een club als Harkemase Boys”, zei Klompe in het interview. Gisteren maakte de Leeuwarder Courant  al bekend dat de Friese club in gesprek was met de voormalig profvoetballer van SC Heerenveen, RKC Waalwijk en FC Groningen. Spelers hadden Klompe als suggestie aangedragen bij het bestuur.

Cultuurbewaker 

De 41-jarige trainer vertrok vorig seizoen als assistent-trainer bij SC Heerenveen. Bij de eredivisionist was hij jarenlang de cultuurbewaker. In totaal zat hij acht seizoenen op de bank bij de club waarvoor hij ook acht seizoenen lang speelde. Klompe had de mogelijkheid om zijn contract te verlengen, maar wilde graag als hoofdtrainer aan de slag.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD