dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagThuisoverwinningen zonder tegentreffer voor JVC Cuijk, OJC Rosmalen en vv Dongen

Thuisoverwinningen zonder tegentreffer voor JVC Cuijk, OJC Rosmalen en vv Dongen

JVC Cuijk, OJC Rosmalen en vv Dongen wisten zondagmiddag de drie punten in eigen huis te houden tegen respectievelijk HSC’21 , Quick’20  en EVV. De drie overwinnaars boekten niet alleen een zege, maar men deed dit ook zonder een tegentreffer te incasseren.

JVC Cuijk – HSC’21
Op een koude middag in Cuijk werden de supporters snel getrakteerd op een treffer voor de thuisspelende vereniging. Na vier minuten spelen stond de 1-0 al op het scorebord, Jordie van der Laan was verantwoordelijk voor de blijdschap langs de kant van het veld. Tien minuten later werd de voorsprong voor JVC verdubbeld, Visser joeg de bal vanaf de rand van het zestienmetergebied in de rechterbovenhoek (2-0).

OJC Rosmalen – Quick’20
In de 34ste minuut kwam OJC op voorsprong in de confrontatie met Quick’20. Kevin van Kempen was de maker van de openingstreffer (1-0). Dertien minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist Van Kempen wederom het net van de tegenstander te vinden, dit op aangeven van Jesse Dibbets (2-0). Voor de supporters die tot het laatste fluitsignaal langs de kant bleven staan of zitten had OJC nog een toetje in petto. In de blessuretijd wist Van Hoof een toegekende strafschop te verzilveren waardoor de eindstand werd bepaald op 3-0.

vv Dongen – EVV
De ploegen leken af te stevenen op een doelpuntloze eerste helft, maar daar dacht Mart van Bree toch anders over. Een schot van ruim twintig meter afstand ‘zwabberde’ het doel binnen (1-0). Dongen wist het duel in de 77ste minuut voortijdig te beslissen, Kools was trefzeker voor de thuisploeg waardoor vervolgens op het scorebord de stand 2-0 te lezen was.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD