Volg ons
Ruud-Kaiser-JVC-Cuijk

Derde Divisie Zondag

Thuisoverwinningen zonder tegentreffer voor JVC Cuijk, OJC Rosmalen en vv Dongen

Thuisoverwinningen zonder tegentreffer voor JVC Cuijk, OJC Rosmalen en vv Dongen

JVC Cuijk, OJC Rosmalen en vv Dongen wisten zondagmiddag de drie punten in eigen huis te houden tegen respectievelijk HSC’21 , Quick’20  en EVV. De drie overwinnaars boekten niet alleen een zege, maar men deed dit ook zonder een tegentreffer te incasseren.

JVC Cuijk – HSC’21
Op een koude middag in Cuijk werden de supporters snel getrakteerd op een treffer voor de thuisspelende vereniging. Na vier minuten spelen stond de 1-0 al op het scorebord, Jordie van der Laan was verantwoordelijk voor de blijdschap langs de kant van het veld. Tien minuten later werd de voorsprong voor JVC verdubbeld, Visser joeg de bal vanaf de rand van het zestienmetergebied in de rechterbovenhoek (2-0).

OJC Rosmalen – Quick’20
In de 34ste minuut kwam OJC op voorsprong in de confrontatie met Quick’20. Kevin van Kempen was de maker van de openingstreffer (1-0). Dertien minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist Van Kempen wederom het net van de tegenstander te vinden, dit op aangeven van Jesse Dibbets (2-0). Voor de supporters die tot het laatste fluitsignaal langs de kant bleven staan of zitten had OJC nog een toetje in petto. In de blessuretijd wist Van Hoof een toegekende strafschop te verzilveren waardoor de eindstand werd bepaald op 3-0.

vv Dongen – EVV
De ploegen leken af te stevenen op een doelpuntloze eerste helft, maar daar dacht Mart van Bree toch anders over. Een schot van ruim twintig meter afstand ‘zwabberde’ het doel binnen (1-0). Dongen wist het duel in de 77ste minuut voortijdig te beslissen, Kools was trefzeker voor de thuisploeg waardoor vervolgens op het scorebord de stand 2-0 te lezen was.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag