maandag, september 27, 2021
HomeClubsDe TreffersThomassen kiest na Helmond Sport voor De Treffers

Thomassen kiest na Helmond Sport voor De Treffers

De Treffers is er in geslaagd om nog net voor de start van het nieuwe seizoen versterking binnen te halen voor de aanvalslinie. Via de officiële kanalen maakte de club uit Groesbeek de komst bekend van Jordy Thomassen die vorig seizoen uitkwam voor Helmond Sport.

De 28-jarige spits speelde in zijn jeugdjaren bij OVH, BVV en FC Den Bosch. Nadat hij zijn doorbraak beleefde bij laatstgenoemde vereniging maakte hij op huurbasis de overstap naar RKC Waalwijk. Daarna volgde onder andere Adelaide United (Australië), De Graafschap en Helmond Sport. In totaal was hij goed voor 220 wedstrijden waarin hij 41 keer wist te scoren.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD