Volg ons

De Graafschap

Thomassen kan rekenen op interesse van onder meer De Graafschap

Thomassen kan rekenen op interesse van onder meer De Graafschap

Jordy Thomassen lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Helmond Sport. De clubtopscorer van de Brabantse formatie is volgens het Eindhovens Dagblad in beeld bij meerdere clubs uit de Eerste Divisie. Daarvan is De Graafschap de meest concrete. 

,,Er zijn een aantal clubs uit het linkerrijtje van de Jupiler League die interesse hebben. Het is vrij concreet, ja”, vertelt Thomassen, tot nu toe elf keer trefzeker. Het contract van de 24-jarige aanvaller loopt komende zomer af. Helmond Sport heeft meerdere malen aangegeven graag verder te willen met Thomassen, maar een aanbieding is er nog niet gekomen.

,,Helmond Sport wacht erg lang. Bijna alle clubs hebben al duidelijkheid gegeven”, vertelt Thomassen. De geboren Bosschenaar houdt naar eigen zeggen alle opties open, ook een langer verblijf in Helmond.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Graafschap