dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsNoordwijkThomas Reynaers vertrekt na 5 jaar bij Noordwijk, Kleine Messi zoekt het...

Thomas Reynaers vertrekt na 5 jaar bij Noordwijk, Kleine Messi zoekt het dichter bij huis

Noordwijk moet het volgend seizoen doen zonder strateeg Thomas Reynaers. De 28-jarige middenvelder blinkt elke week uit bij de Tweede Divisionist en wil graag dichter bij huis gaan spelen.

De kleine Messi zou twee jaar geleden al vertrekken, maar scheurde toen zijn voorste linkerkruisband. Trainer Kees Zethof is een peoplemanager pur sang en bood Reynaers aan om tijdens zijn revalidatie de video-analyse van Noordwijk te gaan doen. Een gouden zet.

Reynaers  werkte zich daarnaast twee keer per week in het zweet bij At the Gym in Woerden. Hier was het Kees van Geel die hem begeleidde. Samen met de medische staf van Noordwijk zorgde de vele trainingsarbeid voor een rentree. Na ruim 500 dagen afwezigheid speelde hij afgelopen augustus weer mee bij Noorwijk.

Hij is zuinig op zijn lichaam. In de rust komt hij altijd al eerder dan zijn ploeggenoten op het veld om een extra warming-up te doen voor de tweede helft.

Emiel Wendt draagt bij de roodwitten de aanvoerdersband maar De Kleine Generaal deelt op het veld de lakens uit. Hij is een ouderwetse spelverdeler. De reden van zijn vertrek houdt verband met het woon-werkverkeer. Reynaers rijdt 800 kilometer per week op de route Utrecht naar Noordwijk. ,,Het is moeilijk om afscheid te nemen. Ik voel me hier fijn. ,In de loop van de jaren heb ik een warme relatie opgebouwd met deze club. Bij Noordwijk spelen mijn voetbalvrienden.’’

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD