maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagThomas Prinsen per direct actief voor Harkemase Boys

Thomas Prinsen per direct actief voor Harkemase Boys

Bij 3e Divisionist Harkemase Boys was men maar wat blij toen in januari bekend werd dat Thomas Prinsen het volgend seizoen(2022-2023) weer terug zou keren bij de Friezen na een voetbalavontuur van een seizoen bij 2e Divisionist TEC; nu is men nog blijer want niet met ingang van de volgende voetbaljaargang kan men beschikken over hem maar per direct  is Thomas weer inzetbaar als speler van Harkemase Boys.

En daar had men bij Harkemase Boys geen rekening mee gehouden, staat te lezen op de clubwebsite. Door omstandigheden heeft Thomas zijn contract laten ontbinden en is hij inmiddels ook al weer verhuisd van Eindhoven naar Groningen.

De speler is wel blij dat alles zo supersnel geregeld is.
Prinsen: ” Ik ben zeer content met deze overstap, die inderdaad eerder dan verwacht tot stand is gekomen. Als dit niet was gelukt had ik maanden moeten wachten om wedstrijden te kunnen spelen. Ik ben de club dan ook erg dankbaar dat ze er alles aan gedaan hebben om mij speelgerechtigd te krijgen en hoop dat ik dit seizoen nog flink van waarde kan zijn”.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD