dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagThomas Prinsen komend seizoen weer terug bij Harkemase Boys

Thomas Prinsen komend seizoen weer terug bij Harkemase Boys

Thomas Prinsen is volgend seizoen weer “terug van weggeweest” bij Harkemase Boys. En daar zijn twee redenen voor. In het seizoen 2019/2020 was het plan dat Thomas het voetballen even op een zijspoor zou zetten voor een reis naar Australië. Maar toen kwam Corona met alle gevolgen van dien. De reis ging niet door en Thomas ging beginnen aan een studie Commerciële Economie in Eindhoven. Hij ging het voetballen missen, sloot aan bij TEC in Tiel en speelde zijn wedstrijdjes mee in de 2e Divisie.

Anno 2022 is de situatie wederom veranderd. Thomas komt terug naar Groningen om zijn studie af te gaan maken en spreekt direct weer met Harkemase Boys.
Hans Kuik(lid Technische Commissie) daarover op de website:
“Dat Thomas ons vorig seizoen verliet was een forse tegenvaller, maar het contact is altijd behouden gebleven. Toen Thomas dan ook aangaf weer terug te komen naar Groningen was de deal snel rond”.

Thomas kwam voor Harkemase Boys uit voor de jeugd van FC Twente, PEC Zwolle en FC Almere. Wat voor voetballer Thomas is?
Hans Kuik: “ Als een 10 die voetballend veel kan brengen en de voorste linie in stelling kan brengen”. 

Herman van Diejen 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD