Volg ons

Tweede Divisie

Thomas Marijnissen laat ASWH zitten voor Kozakken Boys

Thomas Marijnissen laat ASWH zitten voor Kozakken Boys

ASWH rekende dit seizoen op Thomas Marijnissen, maar de aanwinst dook deze week onverwacht op bij Kozakken Boys, meldt het AD.

Trainer Rogier Veenstra (foto) is teleurgesteld in Marijnissen: ,,Ik heb meteen doorgeschakeld, al doet het wel zeer dat een speler voor wie ik mezelf echt heb ingespannen, zo heeft gehandeld.”

De aanvaller speelde eerder in de jeugd van NAC, verkaste daarop naar het Belgische Zwarte Leeuw en was vorig seizoen actief bij Halsteren.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie