maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieThijs Hendriks vertrekt bij Spakenburg

Thijs Hendriks vertrekt bij Spakenburg

De samenwerking tussen Spakenburg en Thijs Hendriks blijft beperkt tot slechts een half jaar: “Ik heb al een paar weken geleden aan de club laten weten dat ik volgend seizoen dichter bij huis wil voetballen”, vertelt de aanvaller in gesprek met TweedeDivisie.org.

Botkneuzing tegen Twente

Hendriks kent vooralsnog een ongelukkige periode bij de Blauwen: “Door een botkneuzing, opgelopen tegen Jong FC Twente, heb ik nog niet veel kunnen spelen. Daar baal ik van, want ik wil graag belangrijk zijn voor dit team en er alles aan doen om Spakenburg in deze klasse te houden.”

Verhaal van het seizoen

De van Achilles’29 overgekomen aanvaller is inmiddels weer nagenoeg pijnvrij en maakte tegen TEC een fraaie treffer als invaller: “Hij viel perfect in de kruising, maar toch overheerst de teleurstelling. Het is een beetje het verhaal van dit seizoen. Vorige week kregen we een doelpunt tegen dat niet had mogen tellen en nu missen we een strafschop. Zonde, helemaal omdat UNA wel wint.”

Waar spelen weet Hendriks nog niet

Hendriks zal volgend seizoen niet meer voor Spakenburg spelen: “De reistijd is behoorlijk: een uur heen en een uur terug. Ik heb twee kinderen. Waar ik wel ga spelen ben ik nog niet helemaal over uit. Tot die tijd, of het nou drie of nog vijf weken zijn, wil ik alles geven voor Spakenburg, want het zou bijzonder zuur zijn om hier met degradatie te vertrekken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD