woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieThe Day After: Heldenonthaal RBB, Oebele bedankt, Blauw op de hak en...

The Day After: Heldenonthaal RBB, Oebele bedankt, Blauw op de hak en De Ruiter nat pak

Heroïsch en memorabel, zo mogen de ontknopingen van de playoffs om twee plekken in de Tweede Divisie wel genoemd worden. Vreugde is er bij FC Lisse en Rijnsburgse Boys, verdriet bij Spakenburg en teleurstelling in Harkema. Een overzicht van de meest bijzondere foto’s en video’s op social media.

Euforie bij Rijnsburgse Boys

Blijdschap uiteraard bij Rijnsburgse Boys, dat de misstap van een jaar geleden en het zeer moeizame seizoen in de Derde Divisie uiteindelijk toch passend wist af te sluiten met promotie. Zowel direct na het laatste fluitsignaal, kort daarna wanneer de spelers even een applaus komen ophalen bij de kantine van IJsselmeervogels als op de eigen Middelmors. Bekijk de beelden:

Geplaatst door Janwillem Duijst op zaterdag 27 mei 2017

Spakenburg mikpunt van leedvermaak

Bij aartsrivaal IJsselmeervogels kon men het niet laten om wat extra zout in de wonden te strooien. Vanuit de speakers van de Rooie-tribune schalden na het laatste fluitsignaal een playlist met niet toevallig gekozen nummers. Onder meer Marco Borsato’s Rood, Eiffel 65’s Blue en Stand up for the Champion kwamen voorbij…

Nog meer photoshop-talent bij onbekenden die duidelijk niet rouwig zijn om de ‘ondergang’ van Spakenburg:

FC Lisse jubelt

FC Lisse-trainer Robbert de Ruiter haalde een nat pak na de knappe winst in Harkema. Tijdens een interview met Omroep West raakt de coach doorweekt..


En ook op Ter Specke wachtte de spelers en staf een heldenonthaal:

Oebele Bedankt!

De Harekieten waren er dichtbij, maar ondanks de zege in Lisse ging het toch mis op de Bosk. Het had een prachtig laatste kunstje van Oebele Schokker, de Maradona van de Walden, kunnen zijn. Evengoed is er veel waardering voor de sierlijke buitenspeler. Eén van de allerbeste spelers op de amateurvelden in de afgelopen tien jaar ging toch op de schouders bij de spelers. Ook dit seizoen liet hij zijn klasse weer regelmatig zien, Oebele Bedankt!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD