donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTevredenheid bij DOVO na puntendeling: 'Karakter getoond en goed gespeeld'

Tevredenheid bij DOVO na puntendeling: ‘Karakter getoond en goed gespeeld’

Gert Kruys was uitermate tevreden met het punt dat zijn ploeg uit het vuur wist te slepen tegen het beloften team van FC Volendam (1-1). De trainer/coach van DOVO was vanzelfsprekend blij met het resultaat, maar kon ook veel waardering opbrengen voor de manier van spelen van zijn team.

Blij met de ploeg
,,Ik ben blij met wat de ploeg heeft laten zien”, aldus Kruys tegenover de Veenendaalse Krant. DOVO kwam echter wel op achterstand in en tegen Volendam. ,,Wij waren te gretig aan de bal en zij schakelde snel om. Uit een vrije trap die vervolgens ontstond, viel halverwege de eerste helft de 1-0.”

Gelijkmaker
In de tweede helft wist de ploeg uit Veenendaal de tegenstander meer onder druk te zetten en een kwartier voor tijd kwam de terechte gelijkmaker op het scorebord te staan. Adil Mahdadi was verantwoordelijk voor de 1-1 op aangeven van Enrico Patrick. ,,Hij speelde, samen met Roy Bakkenes, een hele goede wedstrijd. De gelijkmaker was ook zeker verdiend.”

Karakter getoond
De slotfase van het duel moest DOVO door zien te komen met één man minder op het veld, dit nadat Nick Coster na zijn tweede gele kaart met rood het veld moest verlaten. De ploeg wist echter het punt mee te nemen naar Veenendaal. ,,Ik ben tevreden. Wij hebben karakter getoond en goed voetbal gespeeld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD