Volg ons
Frank Tervoert GVVV

Tweede Divisie

Tervoert herpakt zich na rottijd: “Alles valt nu in elkaar”

Tervoert herpakt zich na rottijd: “Alles valt nu in elkaar”

Frank Tervoert kende dit seizoen een zware periode toen de beoogde aanvalsleider van GVVV pardoes op de bank terecht kwam. Hij leek daar ook niet meer vanaf te komen toen trainer John de Wolf flink begon te schuiven met zijn voorhoede. Zaterdag stond de naar Katwijk vertrekkende spits voor het eerst weer in de basis en scoorde gelijk twee keer tegen UNA.

Kwam er gewoon niet uit

Voor Tervoert was de periode op de bank allesbehalve fijn. “Een teleurstellende beslissing, maar wel terecht. Op dit moment kwam het er gewoon niet uit”, legt Tervoert uit op de clubsite van GVVV. Patrick Heesakkers kreeg de kans van De Wolf, maar na de winterstop zaten allebei de spitsen op de bank en schoof Robin Mulder vanuit het middenveld door naar de punt van de aanval.

Een rottijd

“Ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten, ook niet nadat ik mijn vertrek naar Katwijk bekendmaakte. Ik wil het maximale eruit halen dit seizoen, maar natuurlijk was de periode als bankzitter een rottijd. Zeker toen Mulder in de spits kwam te spelen ten koste van Heesakkers.” Tervoert kende tijdens zijn mindere periode bij GVVV veel twijfels, maar toch heeft hij nooit het bijltje erbij neergegooid.

Wennen aan Tweede Divisie

“Ik heb gewoon moeten wennen aan het hogere niveau van de Tweede Divisie, en het elftal heeft moeten wennen aan een andere combinatie in de voorhoede met Robin en mij. Alles valt nu in elkaar en ik heb me teruggevochten in het elftal. Tegen UNA heb ik mijn eerste lekkere wedstrijd gespeeld”, aldus de 26-jarige spits.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie