woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTerugtrekking uit Derde Divisie opnieuw op tafel bij JVC Cuijk

Terugtrekking uit Derde Divisie opnieuw op tafel bij JVC Cuijk

Het is geen zekerheid dat JVC Cuijk volgend seizoen in de Derde Divisie uitkomt. Los van de huidige sportieve zorgen omdat lijfsbehoud nog niet zeker is, heeft het bestuur de leden ook een scenario voorgelegd waarbij de club haar zondagteam terugtrekt uit financiële redenen.

Volgens kliknieuws.nl mogen de leden zich tijdens een extra algemene ledenvergadering op 27 mei uitspreken over drie mogelijke scenario’s als het gaat om prestatief voetbal.

,,Het bestuur wil in principe met het eerste zondagsteam door in de Derde Divisie, maar de club gaat de spelers niet langer meer betalen. Hoe dit elftal dan gestalte moet krijgen en welke trainer voor de groep komt te staan, is maandagavond niet duidelijk geworden. Als de leden niets voor dit scenario voelen, dan wordt het zondagselftal voor volgend seizoen teruggetrokken en wordt het zaterdagteam (derde klasse) het nieuwe vaandelteam van de Cuijkse vereniging. Een ander scenario is dat alsnog sponsors instappen, zodat spelers aangetrokken kunnen worden en aflopende contracten kunnen worden verlengd. In alle gevallen maakt JVC Cuijk het huidige seizoen af”, schrijft de website op basis van de stukken voor de komende ledenvergadering.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD