Volg ons

Katwijk

Terugslag in herstel ‘Katwijker’ Esseboom, Van den Ban maakt eerste minuten

Terugslag in herstel ‘Katwijker’ Esseboom, Van den Ban maakt eerste minuten

Wisselende berichten uit de Katwijkse ziekenboeg. Zo zat Mike van den Ban zaterdag tijdens het duel met Scheveningen met een grote glimlach op de tribune. De middenvelder had eerder die dag na elf maanden blessureleed zijn eerste minuten in het tweede elftal van Katwijk gemaakt. Even verderop zat Raoul Esseboom, die de wedstrijd tegen VVSB dusdanig slecht had verteerd, dat hij een stuk werd teruggeworpen in de revalidatie.

,,Na de wedstrijd tegen VVSB was de rechterknie een stuk slechter dan daarvoor”, stelde de centrale verdediger tegenover Voetbal247.nl, die verder vertelde dat een MRI-scan uitsluitsel moet geven over het vervolg van het herstel. ,,Er zitten losse flardjes aan de meniscus van mijn rechterknie. Deze flardjes zorgen voor problemen. Na de MRI-scan kunnen de artsen bepalen over hoe nu verder.”

Wanneer er geconcludeerd wordt dat er een operatie aan te pas moet komen om de knieproblemen te verhelpen, heeft Esseboom geen illusies over een snelle terugkeer op het veld. ,,De één zegt dat het dan 6 tot 8 weken duurt, de ander vertelt dat je na vier weken weer op het veld kan staan. Als ik geopereerd moet worden, ga ik er maar vanuit dat ik tot de winterstop niet ingezet kan worden,” zegt de verdediger met een ruime slag om de arm.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Katwijk