Volg ons

Tweede Divisie

Terugkeer Dylan Chiazor naar IJsselmeervogels alsnog van de baan

Terugkeer Dylan Chiazor naar IJsselmeervogels alsnog van de baan

De samenwerking tussen Dylan Chiazor en IJsselmeervogels vertoont veel kenmerken van een stoplicht. Nu staat het licht weer op rood, omdat de aanvaller zijn heil zoekt op IJsland, waar hij gaat spelen voor Leiknir Reykjavik.

Al in het voorjaar gingen geluiden dat Chiazor na één seizoen bij Jong De Graafschap zou terugkeren naar IJsselmeervogels. Dat werd al snel ontkend, maar later meldde de 22-jarige aanvaller zich toch bij de Rooien en leek hij daar ook dit seizoen te gaan spelen. Tot vandaag de overstap naar het tweede niveau van IJsland een feit is. Met Leiknir Reykjavik heeft Chiazor nog uitzicht op promotie, in de competitie die momenteel halverwege is.

Chiazor was deze zomer ook al even op stage bij een Duitse club, maar dat resulteerde niet in een contract. Eerder speelde hij bij Almere City FC en PEC Zwolle, om daarna telkens weer terug te keren naar IJsselmeervogels. Op IJsland heeft de aanvaller voor één seizoen getekend.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie