dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTerschegget verliest voor eerst met GVVV: "Kleuterklasvoetbal"

Terschegget verliest voor eerst met GVVV: “Kleuterklasvoetbal”

GVVV heeft de eerste nederlaag geleden door bij Jong Vitesse met 4-1 te verliezen. Een hoofdrol daarbij was weggelegd voor Abiola Dauda. Voor de Nigeriaanse spits is in de A-selectie van Vitesse geen plek meer, maar in de Tweede Divisie heeft hij na twee duels al zes keer gescoord.

Onverklaarbaar

Toch vond GVVV-aanvoerder Roy Terschegget dat het probleem vooral bij de Veenendaalse ploeg zelf lag. “Als je kijkt hoe we de in de eerste helft de goals weggeven is dat echt ongelooflijk. Kleuterklasvoetbal. Je bent de hele week aan het trainen en dan geef je het zo weg. Dat is echt onverklaarbaar. Vooraf hebben we afgesproken om vooruit druk te zetten. De defensie liep achteruit, terwijl we voorin wel vooruit liepen. Dan komt er een groot gat en is het moeilijk voetballen”, zegt hij tegenover RTV Utrecht.

Ballen vallen er niet in

Door wat omzettingen was het na rust een stuk beter, maar bleef één ding uit. “In de tweede helft hebben we aardig gevoetbald. Ik krijg zelf de kans om de aansluitingstreffer te maken en daarnaast waren er nog een aantal goede mogelijkheden en zelfs een penalty. Aan het begin van het seizoen gingen die ballen er allemaal wel in en nu niet. Toch is er niets aan de hand, maar het is niet verdiend dat je zo verliest.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD