Volg ons

GVVV

Terschegget kondigt afscheid aan bij GVVV: ‘Voor mij niet zomaar een beslissing’

Terschegget kondigt afscheid aan bij GVVV: ‘Voor mij niet zomaar een beslissing’

Roy Terschegget is bezig aan zijn laatste maanden als voetballer van GVVV. De aanvoerder van de club uit Veenendaal maakte maandag bekend dat hij komend seizoen elders zijn kunsten wil vertonen, meldt de vereniging op de officiële website.

Mooie jaren meegemaakt
De 31-jarige middenvelder kwam in het seizoen 2010/2011 terug op het oude nest van GVVV nadat hij daarvoor zijn wedstrijden speelde in de jeugd van sc Heerenveen en bij De Graafschap. Momenteel staat de teller op 262 officiële wedstrijden in het shirt van zijn huidige vereniging. De beslissing om ‘zijn’ club te verlaten viel hem zwaar.  ,,Het is voor mij niet zomaar een beslissing, ik loop al jaren bij de club en zij zijn altijd zeer goed voor mij geweest. Ben echt van de club en de mensen gaan houden. Ik heb hier hele mooie jaren meegemaakt, maar mijn gevoel zei mij dat nu het moment was gekomen om ergens anders te gaan kijken”, aldus ‘de Pirlo van het zaterdagvoetbal’ op de website van GVVV.

Niet zien aankomen
Rob de Boer, technisch manager van de Veenendaalse club, werd verrast door de beslissing van Terschegget.  ,,Dit is heel jammer voor de hele vereniging. We verliezen in Roy Terschegget na dit seizoen een hele goede speler en een vaste waarde op het middenveld. Ik had dit vertrek absoluut niet zien aankomen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over GVVV