Volg ons

GVVV

Terschegget (GVVV): ‘Ik had niet het gevoel dat het nog gelijk zou worden’

Terschegget (GVVV): ‘Ik had niet het gevoel dat het nog gelijk zou worden’

GVVV pakte zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex de broodnodige drie punten tegen Spakenburg (3-2). De ploeg uit Veenendaal maakte het zichzelf onnodig moeilijk nadat het na 45 minuten spelen op een riante voorsprong stond van 3-0. Roy Terschegget, de man die recent zijn afscheid aankondigde bij GVVV, had naar zijn zeggen echter nooit het gevoel dat zijn ploeg Spakenburg terug zou laten komen tot een puntendeling.

Vechtwedstrijd
De ploeg uit Veenendaal wist door twee doelpunten van Jeremy de Graaf en Simon Brouwer met een fraaie 3-0 de rust in te gaan. Mogelijk door de riante voorsprong kwam men iets anders uit de kleedkamer en probeerde de uitspelende ploeg er ook nog alles aan te doen om tot een resultaat te komen. ,,Spakenburg ging natuurlijk alles op alles spelen waardoor het een beetje een rommelige wedstrijd werd en dan zie je dat we de bal niet meer in de ploeg houden en dat het een beetje een vechtwedstrijd wordt en daar zijn wij niet goed in”, aldus Terschegget tegenover de camera van FOX Sports.

Spakenburg niet geweldig
Angst dat er alsnog afgesloten zou worden met een gelijkspel had de middenvelder van GVVV niet. ,,Nee dat niet, maar je moet op dat moment net zoals in voorgaande wedstrijden steeds vast aan de bal blijven. Dan krijg je rust in het elftal, maar dat waren we niet. Elke bal leverden wij zo maar in. Spakenburg vond ik ook niet echt geweldig. Ik had niet het gevoel dat het gelijk zou worden.”

Geruchten
Recent maakte Terschegget bekend dat hij aan het einde van het lopende seizoen zal vertrekken bij de ploeg uit Veenendaal. Geruchten voldoende, maar de middenvelder wenste geen uitlating te doen over zijn mogelijke nieuwe club. ,,Veel commotie om geweest, veel positieve reacties ook dat ze het mij gunnen. Ik bedoel ik ben ook maar een passant en er komt wel weer een goede nieuwe speler. Ik ga op zoek naar iets nieuws. Ik heb hier negen jaar gespeeld, ik voetbal hier met mijn vrienden, maar je moet je hart volgen en ik moet ook aan mezelf denken. Ik zal snel een beslissing nemen. Er gaan verschillende geruchten, maar ik ga goed kijken wat bij mij past, welke club ambitie heeft en daar ga ik voor kiezen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV