Volg ons

Tweede Divisie

Terence Groothusen verlaat Kozakken Boys definitief voor Duits avontuur

Terence Groothusen verlaat Kozakken Boys definitief voor Duits avontuur

Kozakken Boys-aanvaller Terence Groothusen heeft de Werkendamse Tweede Divisionist per direct ingeruild voor SV Straelen. De transfer kondigde zich in juni al aan, maar is nu volledig afgerond.

Deze Duitse club, gevestigd op enkele kilometers van Venlo, werd afgelopen seizoen kampioen van in de Duitse Oberliga Niederrhein, het vijfde niveau van Duitsland, en speelt dus volgend jaar een niveautje hoger in de Regionalliga. Een en ander is bekend gemaakt door Kozakken Boys op haar eigen website. Groothusen had nog een contract tot komende zomer maar dat is in onderling overleg ontbonden. Groothusen kwam eerder onder meer uit voor Hibernian (Malta), FC Dordrecht en EDO uit Haarlem.

Voor de Werkendammers kwam hij in de afgebroken competitie éénmaal in actie, na 78 minuten in de wedstrijd tegen Quick Boys verving hij Tyrone Conraad. Voormalig TD Kees Spaan was onder meer in gesprek met Ruud Boymans als opvolger van Groothusen, maar werd terug gefloten door het bestuur van Kozakken Boys. Boymans tekende ondertussen voor Quick Boys en Kees Spaan trok zijn conclusies uit de ontwikkelingen. Kozakken Boys raakt mogelijk ook Tyrone Conraad kwijt, die op proef is bij Helmond Sport.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie