dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTer Wielen ziet langer verblijf bij Spakenburg wel zitten

Ter Wielen ziet langer verblijf bij Spakenburg wel zitten

Leon ter Wielen heeft alles behalve spijt van zijn overstap vanuit de Jupiler League naar Spakenburg. De doelman is met de Blauwen in gesprek over contractverlenging.

Komen we wel uit
,,Zoals het nu gaat bevalt het me uitstekend”, zegt hij in het AD. ,,Ik ben al met Spakenburg in gesprek over een verlenging van mijn contract. Ik verwacht eigenlijk wel dat we daar uitkomen.”

Eredivisie
De sluitpost lijkt daarmee een terugkeer in het profvoetbal uit zijn hoofd te hebben gezet: ,,Natuurlijk wilde ik nog wel doorgaan in de profvoetballerij, maar dan in de eredivisie. Die kans wordt voor een keeper van 29 zoals ik, steeds kleiner. Bij Spakenburg is alles net zo goed geregeld als in de Jupiler League en ik was wel toe aan wat nieuws. Op een gegeven moment ken je de stadionnetjes in de eerste divisie ook wel.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD