HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTer Leede presenteert Niek Oosterlee als trainer voor komend seizoen

Ter Leede presenteert Niek Oosterlee als trainer voor komend seizoen

Derde Divisionist Ter Leede heeft een opvolger gevonden van de huidige trainer Steef Roodakkers. Laatstgenoemde is daarmee aan zijn derde en laatste seizoen bij de Sassenheimers actief. Na de komende zomerstop is Niek Oosterlee de nieuwe trainer/coach bij de derde divisionist. zo meldt Ed Zuidland namens de Stichting Topvoetbal en het bestuur van Ter Leede op de website van de club.

Oosterlee is geen onbekende als trainer in de Bollenstreek. Nadat de geboren Vlaardinger eerder bij het Delftse DHC aan het roer stond was hij gedurende 3 jaar zeer succesvol oefenmeester bij FC Lisse en vervolgens 7 seizoenen Rijnsburgse Boys. Zijn laatste club was de Veenendaalse tweededivisionist GVVV, waar hij ook 3 jaar actief was.

Speerpunten in de samenwerking tussen trainer en club zijn het maken van Ter Leede tot stabiele derde divisionist en begeleiding in de ontwikkeling van jeugd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.