Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Ten Berge doorstaat evaluatie DVS’33 niet en moet vertrekken

Ten Berge doorstaat evaluatie DVS’33 niet en moet vertrekken

DVS’33 gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen. De club uit de Derde Divisie Zaterdag maakte bekend dat er is besloten om het dienstverband met Roeland ten Berge, de huidige coach, niet voort te zetten na dit seizoen. Een opvolger moet nog aangesteld worden.

Resultaten DVS’33 te grillig

Onlangs werd het functioneren van Ten Berge geëvalueerd door de Technische Commissie van DVS’33. Vervolgens brachten zij aan het bestuur van de club een advies uit en dat pakte slecht uit voor de oefenmeester. De Technische Commissie kwam met het advies om na dit seizoen niet verder te gaan met Ten Berge en dat nam het bestuur over. Het verwachtingspatroon en de grillige uitslagen in de Derde Divisie liggen hieraan ten grondslag, zo valt te lezen op de website van DVS’33. De club uit Ermelo staat momenteel tiende met zeventien punten uit dertien wedstrijden.

Leegloop in de zomer

Ten Berge is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij DVS’33. In zijn eerste seizoen eindigde hij op de negende plaats in de Topklasse en dwong daarmee een plek af in de Derde Divisie. Afgelopen zomer vertrokken veel spelers bij Door Vereniging Sterk, waardoor Ter Berge moest bouwen aan een nieuwe selectie. Dat heeft bij DVS’33 niet tot het gewenste resultaat geleid, waardoor de club besloot om na dit seizoen afscheid te nemen van de coach.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag