dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGo Ahead EaglesTelstar wint van Go Ahead Eagles en boekt vijfde zege op rij

Telstar wint van Go Ahead Eagles en boekt vijfde zege op rij

Telstar is bezig aan een ongekend goede serie in de Jupiler League. De ploeg uit Velsen-Zuid won vrijdag ook van Go Ahead Eagles: 3-1. Dat was de vijfde zege op rij voor de formatie van trainer Michel Vonk. Door de overwinning blijven de Noord-Hollanders vierde op de ranglijst.

Reclame

De Witte Leeuwen speelden de thuiswedstrijd in een bijna uitverkocht stadion. Door de goede prestaties en een speciale actie van de supporters was er veel toeloop van publiek. De thuisclub maakte voor rust reclame voor zichzelf. Met een dominante speelwijze werd Go Ahead Eagles onder druk gezet en dat resulteerden in grote kansen. Jerdy Schouten scoorden al na negen minuten, hij kon na een goede bal van Mohammed Osman binnenschuiven. Twintig minuten later maakte Osman zelf een doelpunt met een schot van afstand: 2-0.

Aansluitingstreffer

Go Ahead Eagles, een directe concurrent van Telstar in de subtop van de Jupiler League, moest na rust meer laten zien. Het team uit Deventer maakte na een lange rustige fase uiteindelijk de aansluitingstreffer. Een goede pass van achteruit werd knap afgerond door spits Sam Hendriks: 2-1. Telstar had na de domper al snel een antwoord klaar. Na een mislukte vrije trap, kwam de bal via de muur bij Osman terecht. Hij punterde de bal knap in het doel: 3-1.

Door de winstpartij heeft Telstar nu 23 punten uit 12 wedstrijden. Fortuna Sittard, dat op de derde plaats staat, heeft net zo veel punten. Go Ahead Eagles zakt van de zevende naar de achtste plaats en blijft steken op 17 punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD