Volg ons

Eerste Divisie

Telstar weet uitblinkers Hamdaoui en Osman te behouden

Telstar weet uitblinkers Hamdaoui en Osman te behouden

Mohamed Hamdaoui en Mohammed Osman zijn minimaal tot aan de zomer van 2018 te bewonderen in het witte shirt van Telstar. De trotse nummer vier van de Jupiler League wist daarover recent met de genoemde spelers tot overeenstemming te komen, meldt de club uit Velsen op de officiële website.

Go Ahead Eagles en Vitesse
De twee spelers wisten een zeer goede indruk achter te laten in de eerste fase van het lopende seizoen. Hamdaoui kwam in de zomer van 2017 over van Go Ahead Eagles. Osman speelde voor zijn periode bij Telstar zijn wedstrijden in het shirt van Jong Vitesse.

Statistieken
Telstar is bezig aan een zeer sterk seizoen. Dit mede door de twee genoemde spelers. Osman was tot op heden goed voor vijf doelpunten en zeven assists. Hamdaoui wist al zes keer het bet van de tegenstander te vinden en verdween twee keer in de boeken als aangever.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie