dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTelstar weet huurling Lynen definitief aan zich te binden

Telstar weet huurling Lynen definitief aan zich te binden

Senne Lynen maakt definitief de overstap van Club Brugge naar Telstar. De Belgische jeugdinternational speelde de laatste maanden al op huurbasis in Velsen, maar de club is er nu in geslaagd om hem definitief over te nemen, melden De Witte Leeuwen op de officiële website.

Twee seizoenen
Het talent kon volgens de berichtgeving ook een tweejarig contract tekenen bij de kampioen van België, maar hij koos ervoor om zijn loopbaan voort te zetten bij Telstar. In Velsen plaatste hij zijn handtekening onder een overeenkomst voor de komende twee seizoenen.

Enorm Trots
Technisch manager Piet Buter toonde zich bijzonder tevreden over het aantrekken van het Belgische talent.  ,,Uiteraard maakt dit ons enorm trots. Deze overgang is niet iets wat binnen een aantal dagen bedacht is. Lang zijn wij met meerdere partijen bezig geweest Senne binnenboord te houden. Wij hebben Senne kunnen overtuigen het afgelopen seizoen met onze visie, speelwijze en de rol die hij daarin speelt. Wij gaan nog veel plezier aan elkaar beleven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD