Volg ons

Eerste Divisie

Telstar-routinier Van den Broek wacht operatie

Telstar-routinier Van den Broek wacht operatie

Telstar-middenvelder Benjamin van den Broek wacht een operatie. Na een MRI-scan, gemaakt afgelopen week, is gebleken dat de routinier kampt met een scheurtje in zijn buitenmeniscus, meldt RTV NH.

Van den Broek kampte al geruime tijd met knieklachten. Doordat de middenvelder onder het mes moet, zal hij in ieder geval de competitiestart tegen FC Eindhoven missen. Hoewel nog niet bekend is wanneer de routinier geopereerd gaat worden, zal het herstel minimaal vier tot zes weken vergen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie