dinsdag, februari 7, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTelstar ontslaat 'Ajax-zieke' Jordie van der Laan

Telstar ontslaat ‘Ajax-zieke’ Jordie van der Laan

De samenwerking tussen Jordie van der Laan en Telstar is per direct beëindigd. De spits zou sowieso deze zomer al vertrekken bij de Witte Leeuwen, maar zijn ziekmelding om naar Tottenham Hotspur – Ajax te kunnen bespoedigde het afscheid.

Van der Laan had via een vriend de mogelijkheid gekregen om bij het Champions League duel aanwezig te zijn: ,,Ik heb mij ziek gemeld, omdat ik ervan overtuigd was dat ik geen vrij zou krijgen van de training”, legt de aanvaller uit tegenover de IJmuider Courant. ,,Bij deze beslissing heb ik meegenomen dat wij met Telstar nergens meer voor speelden en ikzelf gezien het aantal speelminuten in de afgelopen periode slechts een geringe kans had om in te vallen tegen Jong PSV. In elk ander geval zou ik absoluut niet naar Londen zijn gegaan. Ik heb echter alsnog voor de Champions League-wedstrijd aangegeven dat ik niet ziek was en in Londen zat. Het was dus niet zo dat mensen van de club verbaasd waren mij op tv-beelden te herkennen. Op dat moment waren ze namelijk al op de hoogte. Het blijft overigens wel bijzonder dat ik met mijn dikke kop drie keer in beeld ben gekomen.”

Van der Laan steekt de hand in eigen boezem: ,,Ik besef natuurlijk dat het een heel onhandige actie is geweest. Ik heb afgelopen donderdag naar aanleiding van de situatie een gesprek gehad met Piet Buter en in goede harmonie is besloten uit elkaar te gaan.” Humor kan de oud-speler van JVC Cuijk en FC Lienden niet ontzegd worden. Niet alleen vanwege zijn relativerende ‘dikke kop’-opmerking, inmiddels grapt hij op Twitter ook dat hij graag ook een kaartje bemachtigt voor het duel woensdag. ,,Ik verdien nu toch wel een kaartje voor de wedstrijd van woensdag? Ben tenslotte toch vrij.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD