Volg ons

Eerste Divisie

Telstar laat huurling van Parma per direct vertrekken

Telstar laat huurling van Parma per direct vertrekken

Facundo Lescano heeft zijn laatste wedstrijd al gespeeld in dienst van Telstar. De van Parma gehuurde Argentijnse aanvaller kwam slechts sporadisch in actie voor de club uit Velsen waardoor besloten werd de huurovereenkomst eerder dan gepland te vernietigen, Meldt NH Sport.

Proefperiode
Lescano was in de voorbereiding van het seizoen op proef bij Telstar en maakte destijds een goede indruk. Op 24 augustus 2018 maakte hij zijn officiële debuut in de Eerste Divisie, destijds kwam hij na zeventig minuten spelen in het veld voor Ryan Seager. Hij kwam tot 480 minuten en twee treffers in dienst van de Witte Leeuwen.

Parma
De aanvaller keert nu terug naar Parma waar hij nog een contract heeft tot medio 2020. Volgens de berichtgeving zal Telstar spoedig nog enkele gesprekken voeren met spelers die mogelijk voortijdig zullen vertrekken.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie