Volg ons

Koninklijke HFC

Telstar kaatst bal terug naar HFC over Roy Castien

Telstar kaatst bal terug naar HFC over Roy Castien

De mogelijke overstap van Roy Castien van Koninklijke HFC naar Telstar verloopt vooralsnog allesbehalve vlekkeloos. De middenvelder heeft een persoonlijk akkoord met club uit Velsen-Zuid, maar een overeenstemming tussen de clubs is nog ver weg.

Sleutel bij HFC
HFC-bestuurslid Sander Vink stelde gisteren reeds zich te hebben gestoord aan de houding van Telstar, dat nog altijd geen contact opnam met de huidige club van Castien. In het contract van de uitblinker van de Haarlemmers staat een vastgelegde afkoopsom voor geïnteresseerde profclubs. Het lijkt echter maar de vraag of Telstar bereid is die te voldoen: ,,HFC heeft de sleutel nu in handen”, stelt Telstar-directeur Piet Buter in het Haarlems Dagblad.

Ruil
In de krant wordt gesuggereerd dat wellicht een samenwerking tussen beide clubs voor een oplossing kan zorgen. Zo zouden spelers van Telstar die weinig aan spelen toekomen hun heil kunnen zoeken bij HFC. Daarbij wordt Benjamin van den Broek als voorbeeld genoemd. De routinier komt sinds zijn terugkeer van een blessure weinig aan spelen toe onder coach Mike Snoei en zou wellicht bij de Koninklijke weer aan speeltijd kunnen komen.

Ambitie
Castien ontbrak zaterdag in het duel tegen Jong Sparta. De spelmaker heeft er nooit een geheim van gemaakt graag de stap naar het profvoetbal te willen maken en stond tevens op de radar bij verschillende andere profclubs.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Koninklijke HFC