Volg ons

Eerste Divisie

Telstar haalt middenvelder uit Griekenland

Telstar haalt middenvelder uit Griekenland

Kaloudis Lemonis is komend seizoen te bewonderen op de voetbalvelden in de Eerste Divisie. De Griekse middenvelder (22) verruilt Kisamokis voor Telstar, meldt de club uit Velsen op de officiële website.

Tweede Divisie
Kisamokis  eindigde het voorgaande seizoen op de vierde plaats in de Griekse tweede divisie. Lemonis kon rekenen op een vaste basisplaats bij de club. Hij maakt transfervrij de overstap naar Nederland en plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen, waarin een eenzijdige optie voor Telstar werd opgenomen om hem nog één jaar langer aan zich te binden.

Begaafde voetballer
Piet Buter maakte op de voornoemde website bekend waarom Telstar de Griek aan zich wilde binden. ,,Recent zijn wij met een delegatie in Griekenland geweest en hebben wij Kaloudis aan het werk gezien. “Kalou” is een technisch begaafde voetballer, maar doet ook fysiek niet onder voor veel voetballers. Door zijn goede seizoen had hij de keuze uit vele Griekse clubs. Wij zijn blij hem te hebben kunnen overtuigen voor Telstar te kiezen. Het laatste jaar heeft hij op een behoorlijk niveau gespeeld, vergelijkbaar met onze eerste divisie, en wij denken dat hij dit niveau ook hier kan brengen.”

Discussieer mee!

Meer over Eerste Divisie